Ik leef het leven waar ik vroeger niet eens van durfde dromen

In deze blog wil ik graag een bijzondere ervaring delen die ik recentelijk heb gehad. Het betreft een moment van zelfreflectie en inzicht dat mij diep raakte en me deed realiseren hoe ver ik gekomen ben in mijn leven.

Het gebeurde allemaal na het opnemen van mijn vorige podcastaflevering. Ik wil deze ervaring graag met je delen, in de hoop dat het je ook kan inspireren om op een positieve manier naar jezelf te kijken en je dromen na te streven.

Een Moment van Inzicht
Terwijl ik in de auto zat en naar vrolijke muziek luisterde, overviel mij een gevoel van intens geluk en dankbaarheid. Het besef drong tot me door dat ik nu een leven leid dat ik vroeger niet eens had durven dromen. Ik besefte dat ik nu dingen doe en anderen begeleid op een manier waar ik vroeger alleen maar van kon hopen. Het was een emotioneel moment waarin ik me realiseerde hoeveel ik gegroeid ben en hoeveel ik mezelf heb toegestaan om te bereiken.

Van Angst naar Vertrouwen
Vroeger kon ik me niet voorstellen dat ik mijn dromen zou kunnen verwezenlijken. Ik geloofde niet dat het mogelijk was en dacht dat anderen die succesvol leken gewoon een facade opzetten.

Maar nu besef ik dat het wel degelijk mogelijk is om een leven te leiden dat voldoening geeft en waarin je jezelf kunt zijn.

Het vergt moed, zelfreflectie en het durven zetten van stappen buiten je comfortzone. Maar als je in jezelf gelooft en vertrouwen hebt, kunnen er prachtige dingen gebeuren.

Stilstaan bij Groei
Ik wil benadrukken dat mijn intentie niet is om op te scheppen of anderen jaloers te maken met mijn ervaring. Ik wil juist inspireren en laten zien dat het mogelijk is om je dromen na te streven en een leven te leiden dat voor jou waardevol is. Het gevoel van warmte, liefde en trots dat ik nu ervaar, wil ik graag delen.

Ik ben ervan overtuigd dat ook anderen dit kunnen ervaren als ze zichzelf toestaan om te dromen en stappen te zetten in de richting van hun verlangens.

Het Belang van Zelfliefde en Support
Ik ben me er volledig van bewust dat ik mijn groei niet alleen heb bereikt. Ik heb hulp gehad, zoals coaching, en ik ben omringd geweest door liefdevolle mensen die me hebben gesteund. Maar uiteindelijk ben ik degene die het werk heeft verricht en de veranderingen heeft doorgevoerd. Niemand anders kan het voor jou doen. Als je de stap zet en in jezelf gelooft, kun je jouw leven transformeren.

Conclusie
Het moment van zelfreflectie dat ik in mijn auto ervoer, was een krachtige herinnering aan mijn reis en mijn groei. Het liet me zien dat mijn dromen werkelijkheid kunnen worden en dat ik een leven kan leiden waar ik van houd.

Ik hoop dat dit verhaal jou ook inspireert om naar binnen te kijken, je dromen te omarmen en het vertrouwen te hebben dat je ze kunt verwezenlijken. Het leven is te kort om jezelf klein te houden. Droom groots, geloof in jezelf en ga ervoor!

Wil je ‘real life’ zien hoe dit droomleven en droomwerk er bij mij in de praktijk uitziet als loopbaancoach, puur voor je eigen inspiratie? Volg mij dan op Instagram

Mocht je klaar zijn om te starten met de reis waardoor jij over een tijdje met trots op jezelf kan terugkijken? Plan dan een gratis ‘Is dit het nou-check gesprek’ in mijn agenda in.

Tot snel!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *