Loopbaancoaching: wat kan ik ervan verwachten?

Welkom terug bij de loopbaan podcast. Het is fantastisch dat je weer luistert en/of leest! Deze week duiken we in iets anders dan gewoonlijk: de wereld van loopbaancoaching en de voordelen van een loopbaantraject.

Wat Maakt onze Loopbaancoaching Anders?

Loopbaancoaching gaat niet alleen over de inhoud, maar ook over het proces van persoonlijke ontwikkeling. Het is een reis waarin je niet alleen nadenkt over je volgende carrièrestap, maar ook over persoonlijke groei en zelfontdekking.

Vele andere loopbaancoaches steken het niet zo in en dat is oke. De ervaring die ik heb met de klanten die bij mij aankloppen is dat ze dit juist willen: een combinatie van het praktische van hun loopbaanvraag, als de persoonlijke kant waarop ik coach. Niet alleen weten wat je volgende stap is in je loopbaan, maar ook daar geen enkele obstakel meer bij ervaren om daarvoor te gaan. 

De Drie Pijlers van Loopbaancoaching

1. Persoonlijke Aanpak: Elke coachingssessie is uniek, afgestemd op jouw persoonlijke behoeften en vragen. Dit betekent dat het traject niet alleen inhoudelijk sterk is, maar ook gericht op jou als individu.

2. Ontdekking van jouw Potentieel: Het doel is om je te helpen ontdekken wat je echt wilt, welke talenten je hebt, en hoe je deze kunt inzetten in je loopbaan.

3. Overwinnen van je Saboteurs: We pakken samen de innerlijke saboteurs aan die je tegenhouden om te gaan voor wat je diep van binnen wil (of te ontdekken wat dat is). Werk waar je wel enorm veel plezier en energie van krijgt. 

Wanneer Is Het Tijd Voor Loopbaancoaching?

Het perfecte moment voor loopbaancoaching bestaat niet. Het is wanneer je voelt dat je genoeg hebt van je huidige situatie en klaar bent voor verandering. Als je het gevoel hebt dat je vastzit in je werk en meer uit je carrière en leven wilt halen, is het tijd om deze stap te overwegen.

Wat Kun Je Verwachten van Een Loopbaantraject?

Een loopbaantraject bij mij bestaat uit ongeveer zes sessies van 1,5 tot 2 uur, waarin we diep ingaan op jouw persoonlijke situatie. Ik bied ook een online omgeving met video’s, podcasts, oefeningen en een werkboek om je te ondersteunen tussen de sessies door.

De Kracht van Persoonlijke Ontwikkeling

In deze sessies gaan we niet alleen in op praktische zaken zoals je CV of sollicitatievaardigheden, maar richten we ons vooral op persoonlijke ontwikkeling en het ontdekken van wat jou uniek maakt.

Durven gaan en staan voor wie jij bent, wat je wilt, wat je te bieden hebt en weten hoe je dat over kan brengen en kan realiseren voor jezelf. 

Is Loopbaancoaching Iets Voor Jou?

De vraag of loopbaancoaching iets voor jou is, hangt af van je bereidheid om in jezelf te investeren en open te staan voor verandering. Het gaat niet alleen om het vinden van een nieuwe baan, maar ook om het vinden van meer voldoening en plezier in je werk en leven.

Neem De Sprong

Als je denkt dat loopbaancoaching iets voor jou is, nodig ik je uit om contact op te nemen. Samen kunnen we verkennen of mijn aanpak aansluit bij jouw behoeften en of we samen een traject kunnen starten dat jou zal helpen groeien in je loopbaan en als persoon.

Uitnodiging

Ik hoop dat deze aflevering je meer inzicht heeft gegeven in wat loopbaancoaching inhoudt en wat het voor jou kan betekenen. Als je vragen hebt, twijfels, of gewoon je verhaal wilt delen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Samen kunnen we verkennen hoe loopbaancoaching jouw leven en carrière kan verrijken.

Dit kan je het gemakkelijkste doen via de gratis Loopbaancheck. Die kan je zo in mijn agenda inplannen

Tot de volgende aflevering!

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *