reviews loopbaancoaching

Leer wat anderen over ons zeggen

Hieronder vind je enkele reviews van klanten die bij ons een loopbaantraject hebben gevolgd.  

5/5
Ik heb de coach gesprekken als heel fijn ervaren. Judith had een luisterend oor naar wat je te zeggen had en kon het goed samenvatten en de juiste vragen stellen. Door corona ben ik mijn bedrijf verloren en wist ik niet goed waar ik nu stond en wat ik nu wilde. Terug als zzp'er of verder in loondienst. Voor mij was het erg lastig waar ik naartoe wilde en wat ik zocht, maar Judith hielp mij ermee om stap voor stap je interesses te zoeken en ook proberen out of the box te denken. Daar ben ik haar erg dankbaar voor en ik heb na ons laatste gesprek zelf een baan gevonden! Thanks Judith!
Tess
Klant KeuzeFlow
5/5
Ik kijk met een positief gevoel terug op de coaching van Judith. Ze is eigenzinnig en eerlijk en is een goede stok achter de deur om echt stappen te zetten. Ze denkt met je mee, benoemt wat ze ziet en vraagt daarop door en deelt ook eigen ervaringen en adviezen. Judith is een kei in het onderwerp luchtig of zelfs grappig maken. Ze heeft me zeker geholpen verder te komen in mijn keuzeproces en herinnert me eraan om het niet te zwaar te maken.
Charlotte
Klant KeuzeFlow
4/5
Bij KeuzeSprong en met Judith heb ik veel gesprekken en trainingen gehad om erachter te komen waar precies mijn interesses liggen voor mijn verdere loopbaan. Zelfs in chaotische en paniekerige periodes waarbij ik door de bomen het bos van studies niet meer zag, heeft Judith mij op een pragmatische manier geholpen om weer terug naar de basis te keren en helder te krijgen waar ik precies heen wil.
Ricky
Klant KeuzeFlow
5/5
Judith is een warm persoon die graag de tijd voor je neemt! Er is veel ruimte voor eigen inbreng tijdens de gesprekken. Judith helpt je om op een natuurlijke manier inzicht te krijgen in je eigen talenten en in de aspecten die jouw energie geven! Judith luistert goed en is doortastend wat ervoor zorgt dat ze goed is in haar werk!
Maite
Klant KeuzeFlow
5/5
Bij mijn intake had ik meteen een goed gevoel bij Judith, en dit gevoel bleek zeker terecht te zijn! Ik voelde mij snel op mijn gemak bij haar, waardoor ik mij goed open kon stellen. Ook de betrokkenheid van Judith waardeer(de) ik erg, ze denkt echt met je mee en dat is heel fijn. Judith is eerlijk en doortastend. Soms kan dit confronterend zijn, maar dit is voor mij wel van belang (geweest) om stappen vooruit te kunnen zetten en mijzelf beter te leren kennen. Ik weet beter wat ik in de toekomst wil doen en hoe ik daar zou kunnen komen. Judith heeft hierin een belangrijke rol gespeeld en daar ben ik haar dankbaar voor. Ik raad Judith als loopbaancoach dan ook zeker aan!
Joelle
Klant KeuzeFlow
4/5
Na mijn studie European Studies te hebben afgerond, heb ik contact gezocht met Judith voor loopbaanbegeleiding. Ik heb nooit geweten wat ik wilde worden, dus een baan zoeken na mijn afstuderen ervoer ik als een enorme taak! Judith heeft mij op een zeer professionele, maar ook leuke en persoonlijke manier hierbij begeleid. Ze luistert met aandacht en weet precies welke vragen ze je moet stellen zodat je zelf in kleine stapjes je probleem oplost.
Laurens
Klant KeuzeFlow
5/5
Na lang op zoek te zijn geweest naar welke weg ik in wilde slaan na een brede Commerciële studie en twee banen ben ik bij KeuzesFlow terecht gekomen. Na een paar sessies ben ik meer over mezelf te weten gekomen, hoe ik binnen een organisatie functioneer. Judith heeft me veel nuttige tips en punten gegeven om aan te pakken tijdens mijn sollicitaties naar een nieuwe baan.
Paula
Klant KeuzeFlow
5/5
Ik heb een traject gevolgd bij keuzeFlow. Judith stelt veel vragen en geen enkel antwoord is verkeerd. Ze zorgt dat je op je gemak voelt en is erg toegankelijk. Ze heeft mij ook enthousiast gemaakt om verder te kijken in wat ik kan en wil gaan doen om zo uit mijn comfort zone te komen. Zodat ik een studie en daarna kan werken in een baan waar ik voldoening uit haal.
Bobby
Klant KeuzeFlow

Waarom ons?

" Bij KeuzeFlow wordt echt naar je geluisterd"

Overtuigd dat KeuzeFlow wat voor jou kan betekenen? Informeer dan nu voor jouw mogelijkheden en boek een gratis intakegesprek!