Op zoek naar het antwoord op al je vragen?

rijij,,,

Die ga je niet van mij krijgen. Ik heb geen gouden laatje waar ze zich bevinden. 

Met deze begeleiding ga je wel alle antwoorden (and more!) vinden die jij al heel lang in huis hebt. Ze zijn recht voor je neus, alleen zie jij ze nog niet. Ze zijn verstopt onder lagen van ‘doen zoals het hoort’, jezelf aanpassen, gedragen volgens de verwachtingen en een wandelend hoofd zijn.

Samen gaan we die antwoorden in jou vinden, zodat je niet alleen weet wat je wil in je loopbaan, maar er ook echt voor durft te gaan!

Coach Judith

Geen standaard Begeleiding

Ik geloof niet in een 100% standaard aanpak. Ieder mens is uniek en zit anders in elkaar. Er wordt zo veel geld en tijd verspild aan oppervlakkige training en coaching. Eenzijdige begeleiding werkt gewoon niet.

Ik sta voor een ander type mindset en begeleiding. Voor naar de kern gaan van jouw obstakels en verlangens. Geen Quick fix dus. Wel coaching met diepgang en duurzaamheid.

Mijn Kantoor

Centraal gelegen, Makkelijk bereikbaar

Afspraken zijn op onze locaties in Utrecht of Ede. Allebei de locaties zijn centraal gelegen en gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto.

Hiernaast is er ook de mogelijkheid om een deel van de gesprekken online te voeren. 

Loopbaanbegeleiding

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Met mijn begeleiding haal jij het meeste uit de volgende peilers:

Stap uit de Rat-race!

De massa en bijbehorende prikkels proberen jou in een steeds snellere wereld steeds harder te laten hollen. Maar wat is voor jou nu echt belangrijk?

Fantasieën betalen geen rekeningen

Ik geloof niet in de mindset van “geloof in jezelf, dan komt het wel goed”. Als je echt iets wilt veranderen moet je ook in actie komen.

We zijn (nog) geen robots

Mensen zijn niet 100% rationeel. De aandacht gaat daarom zeker uit naar jouw onzekerheden, stressfactoren en obstakels. Pas als die helder zijn, kan je groeien.

Inhoud alleen is kansloos

We kunnen een alcholist wel de beste strategie geven om te stoppen met alcohol, de kans dat hij het daarna ook daadwerkelijk doet is betrekkelijk klein. Realisatie van jouw doelen is belangrijk!

Met de begeleiding

Van Twijfel naar Actie!

Waag een stap in jouw carriere en kies voor begeleiding waarmee je echt verder komt. 

Eindelijk een baan waarin jij je thuis voelt en die niet aanvoelt alsof het een verplichting is, maar juist echt iets wat jij graag wilt doen! 

Neem contact op

Ben jij er klaar voor?

Leren wat jouw mogelijkheden zijn in een gratis intake?