Word je eigen persoonlijke leider

Wil jij meer de regie pakken over je eigen leven?

Op sommige vlakken gaat je dat super goed en gemakkelijk af en op andere punten in je leven een stuk minder. Dat is heel menselijk en zit je ook soms in de weg.

Dat je steeds tegen hetzelfde aanloopt, zoals: Ik wil eigenlijk hulp vragen nu, maar ik heb geleerd om alles in mijn eentje op te lossen en door te zwoegen. Of: Ik wil eigenlijk nu iets doen wat ik nodig heb, maar ik ben gewend om de ander altijd eerst te zetten en te pleasen. 

Weet dat je ook in deze hardnekkige patronen van jezelf je eigen leider kan worden. Wel in sommige momenten kan doen wat je voelt dat nodig is, ook al is het spannend en nieuw.

Luister daarvoor deze nieuwe aflevering!

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *