De Loopbaanpodcast is geboren!

Yes, ik ben gestart met een eigen podcast: De Loopbaanpodcast. Dit voelt rete eng, maar vooral ook rete goed.
Ken je dat ook, die combinatie? Dan zit je vaak op de goede weg. Ik hiermee ook dus.

Loop je rond met twijfels over je werk? Functioneer je wel prima, maar haal jij er weinig energie uit? Dan is dit de podcast waarmee je met jouw twijfels aan de slag kan gaan en daardoor wel in actie komt voor jouw loopbaan. Op naar die baan waar je wel energie uit haalt!

Ik ben Judith Knobbout, eigenaar en loopbaancoach van het bedrijf KeuzeFlow. Als mede-twijfelaar weet ik hoe jij je voelt. Overal voor- en nadelen zien, mensen erbij betrekken die elk hun eigen mening hebben, piekeren over je werk en de bijbehorende twijfels: dat helpt je alleen niet om in actie te komen. 

Met deze podcast wil ik je graag meenemen in wat jou tegenhoud om in actie te komen, maar vooral wat je juist kan helpen om dat wel te doen. Je hebt al genoeg aan de twijfels en gedachten in je eigen hoofd. In deze podcast gaan we deze samen tackelen door ervaringen, vragen en inzichten te delen van de mensen die ik begeleid en mezelf. Hierdoor weet jij wat je wil in jouw toekomst en wat je precies kan doen om daar te komen!

Ik vertel over vragen en ervaringen van mijn twijfelende klanten, maar zeker deel ik ook die van mezelf. Zo kunnen we met elkaar leren omgaan met deze twijfels en dus in actie komen voor jouw ideale baan. 

Luister de trailer om een verdere indruk te krijgen van wat je van de podcast kan verwachten.

Om de week staat op de donderdag een aflevering voor je klaar, ik heb er zin in!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *